Obchodní a kulturní zvláštnosti Dominikánské republiky - Rejtharová, Michaela (2009)
První část práce pojednává o geografických a demografických údajích, dále o historickém vývoji a politické charakteristice země. Hlouběji je práce zaměřena na ekonomickou charakteristiku, zabývá se možnosti podnikání na trhu a investičními příležitostmi. Ve druhé části práce jsou analyzovány kulturní a obchodní zvyklosti Dominikánské republiky.