Obchodní a kulturní zvláštnosti Dominikánské republiky - Rejtharová, Michaela; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
První část práce pojednává o geografických a demografických údajích, dále o historickém vývoji a politické charakteristice země. Hlouběji je práce zaměřena na ekonomickou charakteristiku, zabývá se možnosti podnikání na trhu a investičními příležitostmi. Ve druhé části práce jsou analyzovány kulturní a obchodní zvyklosti Dominikánské republiky.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Dominikánská republika; obchodní jednání; bakalářské práce; Dominican Republic; negotiation in business; bachelor's theses