Kvalita gastronomických služeb - Vitochová, Zuzana; Mlejnková, Lena; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce je zaměřena na kvalitu gastronomických služeb. Jejím cílem je zhodnotit kvalitu pohostinských zařízení v Praze. V první části jsou charakterizována stravovací zařízení a jejich význam pro cestovní ruch. Dále je zde pojednáno o kvalitě a jejím hodnocení v gastronomii. Jsou zde popsány celosvětově uznávané standardy kvality, dále legislativně stanovené požadavky na kvalitu v České repubice a také hodnocení kvality stravovacích zařízení některými gastronomickými průvodci. Druhá část obsahuje vyhodnocení kvality stravovacích služeb v Praze, které bylo vypracováno s využitím výsledků z kontrol pražských pohostinských zařízení a dále vlastního dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; stravovací zařízení; bakalářské práce; catering establishments; bachelor's theses