Uživatelské poplatky - Hejduková, Markéta; Krbová, Jana, 1962-; Peková, Jitka, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je, na základě teoretických poznatků, zhodnotit v praktické části práce strukturu a způsob výpočtu uživatelských poplatků na příkladu vybrané obce.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: obce; rozpočtová skladba; poplatky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; municipalities; budgeting; fees; bachelor's theses