Rozdělování výsledku hospodaření v akciové společnosti - Hesová, Lenka (2008)
Rozdělování výsledku hospodaření ve vybrané akciové společnosti v delší časové řadě. Základní položky rozdělení zisku. Procedura vyhlašování a vyplácení dividend.