Rozdělování výsledku hospodaření v akciové společnosti - Hesová, Lenka; Pevná, Jana; Šimek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Rozdělování výsledku hospodaření ve vybrané akciové společnosti v delší časové řadě. Základní položky rozdělení zisku. Procedura vyhlašování a vyplácení dividend.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: akciové společnosti; hospodářské výsledky; dividendová politika; management [obor bakal. práce]; rezervní fondy; bakalářské práce; joint-stock companies; economic results; dividend policy; bachelor's theses