Obchodní a ekonomické vazby mezi ČR a RF - Ullmannová, Šárka; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce "Obchodní a ekonomické vazby mezi Českou republikou a Ruskou federací" se zabývá analýzou specifických vztahů mezi těmito zeměmi, jejich vývojem v posledních letech a příkladem české firmy, která proniká na ruský trh již po delší dobu. Práce je rozdělena na tři části. První část popisuje obecné informace o vztahu mezi ČR a RF jako je například smluvní základna a popisuje základní informace o ruském trhu. Druhá kapitola se pak zabývá obchodní spoluprácí mezi ČR a RF a specifiky ruského trhu. Poslední část je pak o konkrétní firmě jako příkladu česko -- ruské spolupráce.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses