Duševní vlastnictví a jeho ochrana - Kolková, Veronika; Hejda, Jan, 1955-; Přibyl, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Moje bakalářská práce se zabývá duševním vlastnictvím.V práci se více zaměřuji na problematiku ochranných známek, z jakého důvodu vlastně ochranné známky vznikají, jakým způsobem a metodami se ochranné známky oceňují, a jak významný podíl mají v duševním vlastnictví u nás i ve světě. Následně vysvětluji funkci Úřadu průmyslového vlastnictví, který má velmi významnou roli v duševním vlastnictví. Budou zde také popsány některé spory týkající se ochrany známek.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: duševní vlastnictví; průmyslové vlastnictví; ochrana průmyslového vlastnictví; ochranné známky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; intellectual property; industrial property; industrial property protection; trademarks; bachelor's theses