Klamlivá reklama v nekalej súťaži - Vazanová, Zuzana; Hejda, Jan, 1955-; Přibyl, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je vymezit a ohraničit hospodářskou soutěž v rámci obchodního práva. Soustředit poznatky o klamavých praktikách využívaných v reklamě, kterými může být spotřebitel ovlivněn. Vymezení ochranných prostředků proti nekalé reklamě se zaměřením se na spotřebitele. V práci jsou obsaženy i názorné příklady z praxe.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: spotřebitelé; hospodářská soutěž; nekalá soutěž; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; consumers; competition; unfair competition; advertising; bachelor's theses