Malta - ekonomika a postavení v EU - Kašpar, Michal; Jeníček, Vladimír, 1932-; Jelínek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce se zabývá maltským hospodářstvím a pozicí Malty v Evropské Unii. V první části jsou analyzovány silné a slabé stránky maltské ekonomiky a nastíněn budoucí vývoj ekonomiky. Druhá část je zaměřena na postavení Malty v Evropské Unii a priority, jež se země snaží v rámci uskupení prosazovat.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Malta; diplomové práce; Malta; master's theses