Energetický problém EU a ČR se zvláštním zřetelem na elektrickou energii - Musil, Jakub; Jeníček, Vladimír, 1932-; Vondrušková, Barbora, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zaměřuje na analýzu výchozího stavu elektroenergetického sektoru v Evropské unii a ve čtyřech členských státech (Velká Británie, Francie, Rakousko, Česká republika), z nichž každý je v nějakém ohledu specifický. U každé kapitoly pak následuje nástin možných budoucích cest při řešení energetického problému.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses