Finančná analýza - Karbanová, Iveta; Kopalová, Helena; Krauseová, Jaruše, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti Bosch Diesel, s.r.o. v průběhu let 2004-2007. Z pohledu externího uživatele hodnotím finanční pozici podniku na základě veřejně dostupných zdrojů. Práce je rozdělena do dvou základních částí- metodologie a aplikační části. V metodologické části jsou představená teoretická východiska finanční analýzy. V aplikační části sa zaměřuji na výpočet jednotlivých ukazatelů, na základě kterých vyhodnotím finanční situaci v analyzované společnosti.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses