Analýza faktorů úspěšnosti podniku - Kopelzon, Borys; Neumaierová, Inka, 1960-; Sudlenkov, Alexandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato diplomová práce je věnovaná faktorům úspěšnosti v podnikání. Cíl práce spočívá v popisu těchto metod. Autor se rozhodl, že použije jednu z nejmodernějších metod řízení -- controlling a aplikuje ho v prostředí Ukrajiny. Úkolem první části práce je teoretický popis dosud existujícíh metod controllingu a ukázky praktických příkladů z podnikatelského života na Ukrajině. Hlavní část diplomové práce je věnována aplikaci těchto metod na ukrajinský podnik působící v dopravě s následným uvedením doporučení.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; controlling; diplomové práce; controlling; master's theses