Zpracování výsledků studentů v předmětu 6MI221 - Statistika pro manažery - Tesařová, Šárka; Komárková, Lenka, 1976-; Kotoučková, Hana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V práci jsou popsány a zhodnoceny výsledky v letním semestru akademického roku 2007/2008 z předmětu "Statistika pro manažery". Data, která jsme k tomu využili, byla sesbírána v Jindřichově Hradci Katedrou managementu informací na Fakultě managementu VŠE Praha. V práci jsou uplatněny metody popisné statistiky a vhodné statistické testy. Na základě daných dat jsme analyzovali vzájemné závislosti jednotlivých proměnných. Závěrem práce je zhodnocení úspěšnosti v závislosti na sledovaných faktorech, popřípadě zjištění příčin neúspěšnosti studentů v daném předmětu.
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: popisná statistika; analýza rozptylu; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; descriptive statistics; analysis of variance; bachelor's theses