Zpracování výsledků studentů v předmětu 6MI211 - Analýza dat - Vondráčková, Jitka (2008)
V této bakalářské práci jsou popsány a zhodnoceny výsledky studentů, kteří absolvovali předmět "Analýza dat-6MI211" v zimním semestru akademického roku 2007/2008. Data byla sesbírána Katedrou managementu informací na fakultě managementu v Jindřichově Hradci VŠE Praha. V práci jsou využity metody popisné statistiky a analýza závislostí jednotlivých proměnných. Použili jsme tyto statistické testy (chí-kvadrát test nezávislosti, ANOVA, Welchovo zobecnění ANOVy). Snažili jsme se zhodnotit zjištěné skutečnosti a nalézt možné příčiny neúspěchu studentů v tomto předmětu.