Zpracování výsledků studentů v předmětu 6MI211 - Analýza dat - Vondráčková, Jitka; Komárková, Lenka, 1976-; Kotoučková, Hana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V této bakalářské práci jsou popsány a zhodnoceny výsledky studentů, kteří absolvovali předmět "Analýza dat-6MI211" v zimním semestru akademického roku 2007/2008. Data byla sesbírána Katedrou managementu informací na fakultě managementu v Jindřichově Hradci VŠE Praha. V práci jsou využity metody popisné statistiky a analýza závislostí jednotlivých proměnných. Použili jsme tyto statistické testy (chí-kvadrát test nezávislosti, ANOVA, Welchovo zobecnění ANOVy). Snažili jsme se zhodnotit zjištěné skutečnosti a nalézt možné příčiny neúspěchu studentů v tomto předmětu.
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: popisná statistika; statistická analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; descriptive statistics; statistical analysis; bachelor's theses