Analýza práce ve strojírenském podniku - Hlaváčová, Markéta; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se věnuje dvěma přístupům jak vytvořit informační základnu pro personální řízení, reprezentovanou zejména popisem pracovních pozic. Za metodickou část to je analýza práce, jejíž provedení a následný výstup je využíván jako základ personálních činností. Proti analýze práce je postaven model inspirovaný postupem při tvorbě popisů pracovních funkcí v praxi strojírenského podniku. Model a analýza práce jsou srovnány, uvedeny jejich silné a slabé stránky v různých ohledech a vyvozeny závěry vzhledem k jejich využitelnosti v praxi.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses