Požadavky praxe na kompetence čerstvých absolventů manažerských oborů - Boušková, Kateřina (2008)
V mojí bakalářské práci jsem se zabývala klíčovými kompetencemi, které mají tu schopnost rozdělovat manažery na úspěšné a průměrné. Jejím cílem bylo zjistit, jaké kompetence požadují zaměstnavatelé od čerstvých absolventů manažerských oborů, jak jsou jejich očekávání naplněna a jak jsou v tomto smyslu vybaveni absolventi fakulty managementu VŠE v Jindřichově Hradci.