Požadavky praxe na kompetence čerstvých absolventů manažerských oborů - Boušková, Kateřina; Hiršová, Miloslava, 1950-; Syrovátka, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V mojí bakalářské práci jsem se zabývala klíčovými kompetencemi, které mají tu schopnost rozdělovat manažery na úspěšné a průměrné. Jejím cílem bylo zjistit, jaké kompetence požadují zaměstnavatelé od čerstvých absolventů manažerských oborů, jak jsou jejich očekávání naplněna a jak jsou v tomto smyslu vybaveni absolventi fakulty managementu VŠE v Jindřichově Hradci.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: manažerské dovednosti; manažerské vzdělávání; vysokoškolské studium; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; management skills; managerial education; college study; bachelor's theses