Možnosti inovace výuky na FM - Brabcová, Sanda (2008)
Práce je zaměřená na trendy v terciárním vzdělávání v oblasti metod výuky se zřetelem na možnosti využití e-learningu. Obsahem práce je zkoumání a analýza současného stavu výuky vybraných předmětů na Fakultě managementu, Vysoké školy ekonomické a porovnání, jak tento stav odpovídá teoretickým požadavkům.