Možnosti inovace výuky na FM - Brabcová, Sanda; Hiršová, Miloslava, 1950-; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce je zaměřená na trendy v terciárním vzdělávání v oblasti metod výuky se zřetelem na možnosti využití e-learningu. Obsahem práce je zkoumání a analýza současného stavu výuky vybraných předmětů na Fakultě managementu, Vysoké školy ekonomické a porovnání, jak tento stav odpovídá teoretickým požadavkům.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: vysokoškolské studium; e-learning; vyučovací metody; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; college study; e-learning; teaching methods; bachelor's theses