Strategická analýza podniku - Fulínová, Kateřina; Kovář, František, 1940-; Hlinecký, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem diplomové práce je zobrazit provázanost strategie zaměřené na lidské zdroje s firemními strategiemi získání konkurenční výhody. V práci je zpracována strategická analýza vnitřního a vnějšího prostředí firmy se zaměřením na personální strategii. V první části diplomové práce je popsána teoreticko-metodologická část, která se týká strategie a strategické analýzy. Ve druhé části jsou aplikovány teoretické poznatky do praxe.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses