Strategie firmy podnikající v oblasti volnočasových aktivit - Gergelová, Iva (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá strategií firmy podnikající v oblasti volnočasových aktivit a klade si za cíl navrhnout vhodnou strategii pro firmu škola a půjčovna windsurfingu F4, s.r.o. Nejdříve se budu věnovat teoretické části, kde je vysvětleno, co je to vlastně strategie a jak se tvoří. Praktická část se týká už přímo konkrétní firmy, teda školy a půjčovny windsurfingu F4. K vypracování této části jsem použila svých vlastních dotazníků, s jejichž pomocí jsem analyzovala současný stav společnosti a dále navrhla kokrétní strategický návrh rozvoje.