Strategie firmy podnikající v oblasti volnočasových aktivit - Gergelová, Iva; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá strategií firmy podnikající v oblasti volnočasových aktivit a klade si za cíl navrhnout vhodnou strategii pro firmu škola a půjčovna windsurfingu F4, s.r.o. Nejdříve se budu věnovat teoretické části, kde je vysvětleno, co je to vlastně strategie a jak se tvoří. Praktická část se týká už přímo konkrétní firmy, teda školy a půjčovny windsurfingu F4. K vypracování této části jsem použila svých vlastních dotazníků, s jejichž pomocí jsem analyzovala současný stav společnosti a dále navrhla kokrétní strategický návrh rozvoje.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses