Strategická analýza podniku - Voborská, Jana; Kovář, František, 1940-; Janů, Ilona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Diplomová práce popisuje strategickou analýzu společnosti zabývající se výrobou interiérových a fasádních barev. V práci jsou použity analýzy PEST, 4C, 5F Porterův model, analýza vnitřních zdrojů a schopností a SWOT analýza. Za pomoci SWOT analýzy je vyvozena strategie a doporučení pro zlepšení konkurenčního postavení společnosti na trhu.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; analýza SWOT; PEST analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses