Strategická analýza podniku RUPA, s.r.o. - Slavíková, Michaela (2008)
Cílem práce je provést strategickou analýzu podniku Rupa s.r.o. pomocí interní a externí analýzy. Na základě získaných informací navrhnout řešení vedoucí ke zlepšení postavení podniku na trhu.