Strategická analýza podniku RUPA, s.r.o. - Slavíková, Michaela; Kovář, František, 1940-; Hrach, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je provést strategickou analýzu podniku Rupa s.r.o. pomocí interní a externí analýzy. Na základě získaných informací navrhnout řešení vedoucí ke zlepšení postavení podniku na trhu.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; analýza SWOT; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses