Analýza nástrojů marketingového mixu v podniku Kostelecké uzeniny - Vašíčková, Denisa; Kovář, František, 1940-; Kozlová, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce si klade za cíl analyzovat využívání nástrojů marketingového mixu podniku Kostelecké uzeniny a.s. z pohledu inovačního procesu podniku (redesign) a měnících se trendů na trhu (inovační procesy produktových mixů). Zhodnotit současnou situaci a navrhnout případná zlepšení.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; komunikační mix; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses