Zhodnocení personálních činností ve firmě ČZ, a.s. - Řeřábková, Lucie (2008)
Charakteristika podniku a jeho personálních činností se zaměřením na vybranou oblast (komunikace, mezilidské vztahy a vzdělávání managerů). Zhodnocení personálních činností a návrhy na vylepšení.