Zhodnocení personálních činností ve firmě ČZ, a.s. - Řeřábková, Lucie; Kovář, František, 1940-; Sokolová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Charakteristika podniku a jeho personálních činností se zaměřením na vybranou oblast (komunikace, mezilidské vztahy a vzdělávání managerů). Zhodnocení personálních činností a návrhy na vylepšení.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: personální management; interpersonální vztahy; manažerské vzdělávání; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; interpersonal relations; managerial education; bachelor's theses