Technická logistika ve vybraném podniku služeb - Pivec, Jan (2008)
V teoretické části je vymezena teorie logistiky se zaměřením na logistiky služeb. V praktické části je uveden současný stav dané problematiky ve společnosti Telefónica O2 Czech republic, a. s. a jsou zde vytipovány existující problémy a naznačení řešení vybraných problémů.