Technická logistika ve vybraném podniku služeb - Pivec, Jan; Lukšů, Vladimír; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V teoretické části je vymezena teorie logistiky se zaměřením na logistiky služeb. V praktické části je uveden současný stav dané problematiky ve společnosti Telefónica O2 Czech republic, a. s. a jsou zde vytipovány existující problémy a naznačení řešení vybraných problémů.
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: logistika (management); telekomunikační sítě; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business logistics; telecommunication networks; bachelor's theses