Management akciové společnosti ve formě sportovního klubu - Zíka, Michal; Dvořák, Jiří; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Bakalářská práce přibližuje pohled na management akciové společnosti v netradiční a specifické formě podnikání. Cílem bylo představit podstatu podnikání vybraného hokejového klubu, působícího na nejvyšší úrovni v dlouhodobém horizontu. Teoretickou část tvoří přehled základů managementu a manažerského řízení. Druhá, teoretická, část je zaměřena na analýzu řízení vybraného klubu. Závěrečné shrnutí obsahuje poznatky a návrhy vybrané problematiky z pohledu studenta Fakulty managementu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: sportovní management; kultura organizace; sportovní kluby; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sports management; corporate culture; sports clubs; bachelor's theses