Strategická analýza podniku - Kučerová, Zdeňka; Dvořák, Jiří; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Strategická analýza firmy a její praktická aplikace na podnik, externí a/nebo interní analýza a strategie podniku.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses