Strategická analýza podniku - Dvořáková, Lenka (2008)
Cílem diplomé práce bylo provedení strategické analýzy ve firmě DK OPEN spol. s r. o. z podkladů interní a externí analýzy. Z provedených analýz navrhnout řešení, které by vedlo ke zlepšení pozice firmy na trhu a případnému odstranění slabých stránek firmy.