Strategická analýza podniku - Dvořáková, Lenka; Dvořák, Jiří; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem diplomé práce bylo provedení strategické analýzy ve firmě DK OPEN spol. s r. o. z podkladů interní a externí analýzy. Z provedených analýz navrhnout řešení, které by vedlo ke zlepšení pozice firmy na trhu a případnému odstranění slabých stránek firmy.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: strategický management; konkurenceschopnost; management [obor dipl. práce]; analýza SWOT; interní analýza; externí analýza; diplomové práce; strategic planning; competitiveness; master's theses