Strategická analýza podniku - Kozlová, Helena; Dvořák, Jiří; Žáčková, Jindřiška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá externí a interní analýzou zaměřené na lidské zdroje. Z důvodu rozsahu diplomové práce byla externí analýza věnována PEST analýze. Zde jsou uvedeny faktory, které přímo či nepřímo mohou ovlivňovat lidské zdroje v podniku. Interní analýza zahrnuje popis fyzických, lidských, finančních a nehmotných zrojů v podniku. Závěrečná část je věnována dotazníkovému šetření,které má za cíl zjistit proč si zaměstnanci vybrali společnost Engel strojírenská a jak jsou spokojeni s pracovními podmínkami ve společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: strategický management; lidský kapitál; dotazníky; management [obor dipl. práce]; interní analýza; externí analýza; PEST analýza; diplomové práce; strategic planning; human capital; questionnaires; master's theses