Obchodní a diplomatický protokol Mexika - Puchtová, Markéta (2009)
Tato práce se zabývá především obchodním a diplomatickým protokolem Mexika, vymezením jednotlivých základních pojmů, které se vztahují nejen k obchodnímu a diplomatickému protokolu. Je zde stručně popsaný také státní protokol a místní státní protokoly Mexika.