Obchodní a diplomatický protokol Mexika - Puchtová, Markéta; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce se zabývá především obchodním a diplomatickým protokolem Mexika, vymezením jednotlivých základních pojmů, které se vztahují nejen k obchodnímu a diplomatickému protokolu. Je zde stručně popsaný také státní protokol a místní státní protokoly Mexika.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses