Vytvoření Balanced Scorecard pro společnost Letiště Praha, a.s. - Floriánová, Ivana (2009)
První část obsahuje popis teoretických přístupů k analýze situace podniku a popis metody Balanced Scorecard. Ve druhé části práce je představena společnost Letiště Praha, a. s. Třetí část práce obsahuje analýzu současné situace společnosti Letiště Praha, a. s. a vytvoření Balanced Scorecard.