Vytvoření Balanced Scorecard pro společnost Letiště Praha, a.s. - Floriánová, Ivana; Chylíková, Hana, 1953-; Lukeš, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
První část obsahuje popis teoretických přístupů k analýze situace podniku a popis metody Balanced Scorecard. Ve druhé části práce je představena společnost Letiště Praha, a. s. Třetí část práce obsahuje analýzu současné situace společnosti Letiště Praha, a. s. a vytvoření Balanced Scorecard.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Balanced Scorecard; diplomové práce; Balanced Scorecard; master's theses