Vývoj právní úpravy auditingu v ČR v návaznosti na novou směrnici o statutárním auditu - Knauerová, Monika; Králíček, Vladimír, 1952-; Kárník, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce se zabývá vývojem právní úpravy auditingu v České republice s ohledem na problémy posledních let související s implementací povinné směrnice Evropského parlamentu a Rady 2006/43/ES o statutárním auditu. Cílem práce je postihnout vývoj auditingu v České republice, shrnutí dílčích částí směrnice 2006/43/ES a jejich detailní analýza, porovnání se současnou legislativou a na základě získaných poznatků zhodnocení implementované legislativy.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses