Analýza systémov nekonvenčnej dopravy a ich využitie v praxi - Krippel, Michal; Zelený, Lubomír; Havlík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce popisuje a srovnávé jednotlivé druhy nekonvenční dopravy, analyzuje jejich rozdíly a využití v praxi. Hlavním cílem práce a analýzy je určit, kdy je jaký druh nekonvenční dopravy výhodný, jak při srovnávání s konvenční dopravou, tak při srovnávání navzájem. Na závěr je v práci popsaná analýza vývoje a budoucí směřování systémů nekonvenční dopravy.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; doprava; diplomové práce; transportation; master's theses