Ahold - analýza společnosti a jejího působení na českém trhu - Táborský, Michal; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V mojí práci se soustředím na popis firmy Ahold a jejího působení na trh České republiky. V první části se zabývám historií a strukturou firmy, dále pak hodnotím aspekty trhu ČR v době, kdy na něj firma Ahold vstupuje. V práci zkoumám i nákupní atmosféru provozoven Albert a Hypernova. Reakce typických zákazníků firmy na její atmosféru jsem zpracoval formou dotazníku, který mi spolu se SWOT analýzou a finanční analýzou pomáhají zjistit stav firmy v konkurenčním prostředí. V závěru hodnotím silné a slabé stránky firmy a z příležitostí a hrozeb v rámci trhu ČR se snažím pro firmu navrhnout optimální řešení do budoucna.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; republika; analýza; bakalářské práce; republic; analysis; bachelor's theses