Sociální sítě a možnosti jejich využití pro účely komerční prezentace firem - Mňahončáková, Jana; Stříteský, Václav; Uhlíř, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Marketingové využití sociálních sítí patří v současnosti k velmi diskutovaným tématům. Zatímco zahraniční společnosti social networking ke komerčním účelům běžně používají, české firmy zatím zaostávají. V budoucnu se však dá očekávat zvýšení zájmu a běžné zařazení do komunikačních mixů.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; sociální sítě; Facebook; diplomové práce; social networks; Facebook; master's theses