Stimulace pracovníků - Svobodová, Lucie (2009)
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat stimulační systém společnosti ROSS Holding, s.r.o. Práce je složena z teoretické a praktické části. V teoretické části přibližuje pojmy motivace a stimulace, představuje základní motivační teorie a nastiňuje použití stimulace v praxi. Praktická část se věnuje představení zkoumané firmy, jejího stávajícího stimulačního systému a samotné analýze stimulace zaměstnanců a jejich spokojenosti se stimulačním systémem.