Stimulace pracovníků - Svobodová, Lucie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat stimulační systém společnosti ROSS Holding, s.r.o. Práce je složena z teoretické a praktické části. V teoretické části přibližuje pojmy motivace a stimulace, představuje základní motivační teorie a nastiňuje použití stimulace v praxi. Praktická část se věnuje představení zkoumané firmy, jejího stávajícího stimulačního systému a samotné analýze stimulace zaměstnanců a jejich spokojenosti se stimulačním systémem.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; motivace; bakalářské práce; motivation (psychology); bachelor's theses