Zajištění rizika prostřednictvím různých forem pojištění - Valaščíková, Eliška (2008)
Cílem práce je zhodnocení současně dostupných forem pojištění v České republice s důrazem na systém pojištění zdravotního. Práce by měla m.j. resultovat v souhrn možných reformních, případně stabilizačních opatření, řešící z dlouhodobého hlediska nepříznivé prognózy v ČR.