Zajištění rizika prostřednictvím různých forem pojištění - Valaščíková, Eliška; Lešetický, Ondřej; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je zhodnocení současně dostupných forem pojištění v České republice s důrazem na systém pojištění zdravotního. Práce by měla m.j. resultovat v souhrn možných reformních, případně stabilizačních opatření, řešící z dlouhodobého hlediska nepříznivé prognózy v ČR.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: reforma zdravotnictví; zdravotní pojištění; úrazové pojištění; životní pojištění; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health care reform; health insurance; accident insurance; life insurance; master's theses