Nevyužívané léčivé přípravky vrácené do lékárny - Hladíková, Eva (2008)
Cílem bakalářské práce je sledování nevyužitých léčivých přípravků vrácených do vybrané lékárny ve sledovaném období květen 2008 -- březen 2009 z hlediska parametrů spotřeby a lékové formy.